Roulette – Vilken strategi ska jag välja?

Roulette är ett roligt spel

Fibonacci sequence

Vinst på roulette, är det möjligt? Absolut! Med ”Fibonacci sequence”, eller Fibonaccis talföljd, ökar i alla fall chanserna avsevärt.

Denna strategi bygger på en matematisk talsekvens där varje tal är summan av de två föregående talen. Detta system går även att använda när man spelar roulette.

Hur går det till?

Systemet går ut på att spela på jämna odds (rött, svart, jämnt eller ojämnt nummer) och sedan successivt öka insatsen efter varje förlust för att på så sätt täcka upp din totala förlust när du väl vinner

Låt oss säga att du börjar med att satsa €1. Om du förlorar räknar du samman din insats från de två senaste omgångarna, vilket efter första omgången blir €1, efter andra omgången €2, sedan €3, €5 och så vidare. När du vinner tar du två steg tillbaka i serien. Så om du vinner i fjärde omgången blir din insats i den femte omgången återigen €1.

Alltså, när du förlorar tar du ett steg framåt i talsekvensen, och när du vinner tar du två steg tillbaka. Risken är att du vid en lång förlustrad snabbt kommer upp i ganska höga summor.

Roulette ger stora vinster

Ett tips är att börja med att prova sig fram med minimum insats! Roulette är ett väldigt roligt spel och man behöver inte spendera några stora summor! Men om du använder fibonaccis talföljd så har du en väldigt stor chans att vinna stora vinster. Om du vill veta mer om stora vinster så kan du gå in på stora-vinster.se Där hittar du allt om stora vinster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Copyright Transvaal