Freespin och extra stor startbonus hos Betsson

Mega Fortune

Betsson brukar ge en registreringsbonus på 100% upp till 1000kr men idag är de generösa och ökar bonusen till 150%! Dessutom delar de ut 10 freespin på Mega Fortune till alla spelare.

Betssons registreringsbonus

Betsson erbjuder alltid alla nya spelare en registreringsbonus.  Just idag erbjuder de exakt samma villkor som vanligt men med ett extra tillskott på 50% på första insättningen. Sammanlagt får alltså nya spelare 150% på första insättningen upp till 1500 kr.  Men det spelar inte någon roll hur mycket pengar som sätts in, du kommer ändå att få 150% i bonus. Sätt tex in 400 kr och det kommer finnas 1000 kr på kontot.

Bonusen måste omsättas 35 gånger innan den går att ta ut och detta måste även ske inom 30 dagar eftersom den annars förfaller.

Freespin på Mega Fortune

Förutom en extra bonus till alla nya spelare erbjuder Betsson även freespin till samtliga spelare. Alla som startar videosloten Mega Fortune under dagen kommer se att 10 freespin är laddade på spelet.

Eventuella vinster från freespin är bonus och måste omsättas 35 gånger inom 5 dagar. I annat fall förfaller bonusen.

Freespin gav storvinst för ett år sedan

Förhoppningsvis blir utdelningen lika stor som för ett år sedan då Betsson delade ut freespin på just spelet Mega Fortune. En spelare tog och använde sitt freespin och några minuter senare var han 109 miljoner rikare. Han har även fått plats i Guiness Rekordbok som en av tidernas största vinnare på onlineautomater.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*