Fotbolls kläder och dylikt

Vi vänder oss till både fotbollsspelare samt fotbollsklubbar. Vi är flexibla och upplägget byggs helt och hållet upp efter kundens önskemål och det unika behovet.

Exempel på upplägg:

Klubbar

Ett eller flera lag i föreningen behöver tränare under en längre eller kortare tid. Det kan vara lag med extra talangfulla spelare som föreningen vill prioritera eller lag som saknar tränare av någon anledning. Det kan även vara föreningens representationslag.

Föreningen vill erbjuda teknikträning för sina medlemmar. Eftersom alla fotbollsspelarna har varsin boll inriktas träningen mot individen vilket innebär att olika åldersgrupper samt kön kan medverka samtidigt.

Fotbollsspelaren

Teknikträning för individen. Få en personlig tränare som just utvecklar dina rörelser som fotbollsspelare när det gäller mottagningar, nedtagningar vändningar, passningar och skott.

Fysisk träningsupplägg just för fotbollsspelaren. Vi tränar upp din snabbhet, uthållighet, styrka, rörlighet och koordination med både traditionella fotbollsövningar samt med bland annat plyometrisk träning.

 

Handha just din personliga tränare under en eller flera säsonger. Låt oss följa just dig under säsongen i både träningar samt matcher för att både komma med tips i specifika matchsituationer samt att lägga upp ett träningsschema som vi följer upp tillsammans. En lagtränare har till sin huvuduppgift att fokusera på laget och det kan ibland vara svårt att tillgodose alla spelares behov av uppmärksamhet och vad just du som individ kan förbättra som fotbollsspelare.