Du tjänar på att anlita en målare i Stockholm

Många husägare ser sin semester som en tid där man äntligen kan ta tag i de saker som man under året inte kunnat göra. Det vill säga – det är under semestern som man ska hinna reparera, bygga nytt och korrigera de fel som uppkommit och fixa de detaljer som man antingen drömt om eller stört sig.

Märk väl här – det är en väldigt fin tanke; men är den genomförbar och går den att omsätta i praktiken? I många fall är svaret tyvärr nej. Det man inte räknar med är nämligen att en semester är begränsad sett till tiden, att vädret spelar en stor roll och – det viktigaste – att den är till för att vila upp sig. Kort sagt här – ska man exempelvis måla om sitt hus så glömmer man bort att detta tar lång tid, att man är väldigt beroende av ett gynnsamt väder och att man dessutom kommer att bli tvungen att betala mer än vad man från början trott.

Ska du – som exempel på en extrakostnad – måla ditt hus i Stockholm så kommer du utöver färg, rollers och penslar även att behöva hyra en byggnadsställning och här kan vi direkt säga att det kommer att bli dyrt; om du överhuvudtaget hittar någon sådan. Du kommer – baserat på det vi sa ovan – knappast att vara den enda personen i Stockholm som lekt med tanken på att måla om ditt hus och uthyrare av byggnadsställningar är väl medvetna om detta. Kort sagt – semestertider är för sådana rena guldgruvan där de själva sätter priserna och där dessa ofta närmar sig ren ockernivå.

Använd rut-avdraget för en målare i Stockholm

Det du från början tänkt dig – måla om huset i lugn och ro på egen hand och till en billig kostnad – kommer i slutändan (förmodligen) att förvandlas till ett stressat, forcerat och dyrt projekt och vi anser att man istället direkt ska se sig om efter professionell hjälp och anlita en målare i Stockholm.

En målare behöver inte vara så dyr och dels kan du här använda sitt rot-avdrag och dra av 30% – numera, sedan årsskiftet 2016 – av arbetskostnaden för denne målare och dels kan du även använda dig av konkurrensen i Stockholm.

Det vill säga; planerar du att måla om ditt hus under sommaren så kan du redan under vintern kontakta olika målare, begära in offerter och därmed i lugn och ro anlita den målare i Stockholm som erbjuder sina tjänster till det bästa priset. Semestern är en tid för själslig rekreation snarare än för att stressa sig igenom olika projekt. Se till att njuta av den och kontakta istället en målare, en snickare eller en takläggare för de projekt som måste genomföras i ditt hus.

Här finns en målare i Stockholm du kan anlita: jusmag