Bonusar och free spins på Terminator 2

Terminator 2

Terminator 2 videoslot från Microgaming har stor premiär i veckan. Vi har provspelat denna nyhet och är ganska så imponerade över vad spelutvecklarna på Microgaming har kokat ihop (läs vår recension här). Ännu mer imponerade är vi över hur nätcasinona har kraftsamlat med erbjudanden i samband med lanseringen. Det kommer att dyka upp erbjudande på erbjudande under flera veckor, men just nu har vi fastnat för Betsafes lanseringserbjudande. Vad sägs om chansen att ta hem upp till 11 400 kr i bonusar och upp till 70 free spins?

Spela på Terminator 2 och samla prestationer

Om du vill stifta bekantskap med John Connor, Sarah Connor och cyborgerna från framtiden, samt ha chansen att ta hem free spins och bonusar medan du gör det, ska du först anmäla dig till kampanjen. Nästa steg är att börja spela och hoppas på att du klarar av någon av eller alla av ”Arnies bedrifter”. Det finns fyra bedrifter och du klarar av dem vid 3x, 4x eller 5x matchande symboler på rad.

Bedrifterna är:

  • T2 Wild = 9100 kr i bonus
  • Scatter Time Travel Orb = 2300 kr i bonus
  • Terminator = 50 free spins
  • John Connor = 20 free spins

Kampanjen pågår fram till midnatt den 28 februari. De free spins du tjänar gäller enbart för spel på Terminator 2. Gratissnurren är värda 0.30 euro styck och eventuella vinster måste omsättas 35 gånger. Samma omsättningskrav gäller för de bonusar du aktiverar. Alla free spins och alla bonusar aktiveras den 1 mars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*